top of page

ERKEND KÉRASTASE KAPSALON IN DEURNE

DÉ KAPPER IN DEURNE VOOR DAMES, HEREN EN KINDEREN

Experts in kleuringen en highlights

Bad hair days zijn vanaf nu verleden tijd dankzij Beauty center Laroche, je erkende Kérastase kapsalon in Deurne voor dames, heren en kinderen. Ons vakkundig team zet alles op alles om jou te doen stralen en werkt volgens de laatste nieuwe trends. Wij zijn experts in knippen, kleuringen en highlights, maar we luisteren ook naar je wensen.

kapsalon

Enkel kwaliteitsproducten voor haar en hem

Wij werken enkel met de beste producten van topmerken als Matrix, Kérastase, l’Oréal, … die echt het verschil kunnen maken voor je haar. Onze kleuringen zijn bovendien natuurlijk en ammonia-vrij om jouw haar in alle zachtheid te doen schitteren.

Matrix - L'Oréal - Kérastase
Anchor 1

Dunner wordend haar, haarverlies of hoofdhuidproblemen?

Herkenbaar? Blijf niet met je handen in het haar zitten, maar laat je persoonlijk adviseren in ons kapsalon. Wij werken met een uniek concept voor hem en haar om haar- en hoofdhuidproblemen aan te pakken. Nannic HSR is een revolutionair haarproduct voor haarverbetering, met een oplossing tegen dunner wordend haar, haarverlies en hoofdhuidproblemen (eczeem, psoriasis, …). Waarom zou je je haar niet net zo goed verzorgen als je huid? Wij adviseren je altijd op maat!

Dunner wordend haar, haarverlies of hoofdhuidproblemen

Laat je adviseren in onze gezellige parfumerie in Deurne voor de verzorging, maquillage of het parfum dat bij je past!

bottom of page